FAROUGE
Eksoottinen libanonilainen Ravintola Farouge toi välimerellisen ruokakulttuurin
Helsinkiin jo vuonna 1995.
Eksoottisilla mauillaan ja vieraanvaraisella palvelullaan Ravintola Farouge on
kiistatta Helsingin libanonilaisen ruoan ja -illalliselämyksen helmi.
Farougen menestyskonseptin loi ”pyhä kolminaisuus”: Vivianen ideat,
Akin uskomattomat taidot keittiössä ja Vivianen Maggie-siskon ainutlaatuinen osaaminen libanonilaisen ruoan maustamiseen.
Menestyksen perustana on ollut rohkeus ja sisäinen palo lähteä toteuttamaan jotain aivan uutta suomalaiseen ravintolakulttuuriin.
Lisää tarinastamme voit lukea täältä.
Keittiömestarimme käyttää ruoan valmistuksesa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita
(mukaan lukien liha ja kana), joten meillä ei ole tarjolla Halal-lihaa.
Lämpimästi tervetuloa aitojen makunautintojen ääreen!

Tervetuloa juhlistamaan uutta vuotta 2026 Farougen tyyliin.
Kuvittele astuvasi iltaan, jossa maut, lämpö ja juhlatunnelma sulautuvat täydellisesti yhteen.
Tänä vuonna vuoden vaihtuessa Farouge kutsuu sinut kokemaan illan, joka jää mieleen aina ensimmäisestä samppanjan siemauksesta viimeiseen lusikalliseen Sweet Beirutia.

Olemme avoinna
Tilaa suurille tunteille
Meillä Farougessa tunnelma on lämmin, iloinen ja yllätyksellinen.
Ruokamme on intohimolla valmistettua ja libanonilaiset maut hurmaavat täyteläisen raikkaina.
Ravintola sijaitsee upeassa Aurinkotalossa Helsingin sydämessä, Kasarmintorilla.
Lämpimästi tervetuloa!






